
دانلود مقاله كاربرد پوشش خوراكي كيتوزان در بهبود ماندگاري ميوه ها و سبزيجات تازه با word داراي 7 صفحه مي باشد و داراي تنظيمات در microsoft word مي باشد و آماده پرينت يا چاپ است
فايل ورد دانلود مقاله كاربرد پوشش خوراكي كيتوزان در بهبود ماندگاري ميوه ها و سبزيجات تازه با word كاملا فرمت بندي و تنظيم شده در استاندارد دانشگاه و مراكز دولتي مي باشد.
اين پروژه توسط مركز مركز پروژه هاي دانشجويي آماده و تنظيم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان كپي كردن اين مطالب از داخل فايل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله كاربرد پوشش خوراكي كيتوزان در بهبود ماندگاري ميوه ها و سبزيجات تازه با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشي از متن دانلود مقاله كاربرد پوشش خوراكي كيتوزان در بهبود ماندگاري ميوه ها و سبزيجات تازه با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
تعداد صفحات: 7
چكيده:
پوشش هاي خوراكي يكي از نوآورانه ترين روش ها براي حفظ كيفت و افزايش مدت ماندگاري ميوه ها و سيزيجات تازه مي باشد. پوشش خوراكي موفق بايد ممانعت خوبي در برابر گازها به ويژه اكسيژن و بخار آب داشته باشد و از خصوصيات سطحي خوبي برخوردار باشد. شيوه مناسب پوشش دهي نيز بايد با توجه به هدف مورنظر انتخاب گردد كه پوشش دهي به روش غوطه وري براي ميوه ها و سبطيجات رايج تر مي باشد. امروزه پوشش كيتوزان به دليل دارا بودن خصوصياتي از قبيل غير سمي، زيست تخريب پذير و زيست سازگار بودن كاربرد گسترده اي پيدا كرده است. پوشش دهي سطح ميوه و سبزي با كيتوزان به علت كاهش افت وزن و كاهش سرعت تنفس (با تنطيم نفوذپذيري گازهاي اكسيژن و كربن دي اكسيد) بمدت ماندگاري را افزايش داده همچنين به دليل دارا بودن اثر ضدميكروبي و ضد قارچي موجب كاهش پوسيدگي مي گردد. استفاده از تركيب كيتوزان با ساير روش ها نگه داري ميوه و سبزي تازه از جمله بسته بندي اتمسفر اصلاح شده كارايي بيشتري در مقايسه با استفاده از پوشش كيتوزان به تنهايي خواهد داشت، به گونه اي كه كيتوزان به دليل دارا بودن خواص نيمه تراوايي در پوشش هاي بسته بندي مواد غذايي كه در آنها به اتمسفر دروني نياز است نيز كاربرد دارد. در اين مقاله به تاثير كاربرد پوشش كيتوزان به منظور افزايش مدت ماندگاري ميوه ها و سبزيجات تازه مي پردازيم.
